weer een berichtje
Door: Corina
Blijf op de hoogte en volg Corina
17 Oktober 2009 | Ghana, Sunyani
het wachten voor jullie op het eerste berichtje duurde lang maar het tweede denk ik nog langer. de verbinding van internet is namelijk vaak erg traag. heb er vorige week 45 minuten achter gezeten en niks gezien. nu eindelijk wel gelukt! ik weet dus niet hoe snel een volgend berichtje weer geplaatst wordt, jullie wachten maar af haha. maar buiten dat gaat het allemaal goed met mij. ik heb het prima naar mijn zin en kan het goed met de kinderen vinden. Afgelopen week hebben we veel gedaan. De kleding van de container is uitgezocht maar in de schuur stond nog meer dus daar zijn we nu mee bezig. het wordt allemaal heel erg mooi. in de container komt in de stellingen de kleren en in de schuur al het speelgoed. mariette is er erg blij mee. ook zijn wij zelf erg tevreden.
Woensdag zijn we naar de markt in Techiman geweest. Dit was een hele belevenis op zich en is eigenlijk niet te beschrijven.het was erg gezellig en erg leuk. we gingen hier heen om inkopen te doen voor het weeshuis. nou de pick-up zat echt werkelijk stampvol. de foto' s die jullie bij terugkomst zullen gaan zien zullen wel een impressie geven.
Vrijdag zijn we met 5 kinderen naar een meertje gegaan. het zou 3 uur heen rijden zijn en 3 uur terug. we wilde om 8 uur vertrekken maar dit werd 9 uur. Typisch ghana hahaha. we waren toen om kwart over twee op de plek van bestemming, we waren namelijk verdwaald.maar dit mocht de pret niet drukken. de kinderen genoten ervan en het uitzicht was werkelijk prachtig. je zou niet zeggen dat dit stukje prachtige natuur in Ghana is. we zijn om 17.00 uur weer terug gaan rijden en waren om 21.00 uur thuis. De kinderen hebben zich heel geod gehouden tijdens de reis. ook ikzelf heb er erg van genoten.
ook zijn we inmiddels bezig met het sponsorgeld. We gaan dit o.a besteden aan kinderstoeltjes zodat de kinderen niet op de grond hoeven te eten. ook laten we bedjes maken om in de zomerhut te zetten zodat de kinderen als ze s middags slapen lekker buiten kunnen slapen.
\ook hebben de werkers hun shirts gekregen zodat ze voor ons en in het ziekenhuis herkenbaar zijn. de werkers zijn er erg blij mee. het is ook een erg leuk gezicht om ze erin te zien lopen.
\ik had beloofd om tijdens dit berichtje wat meer over de kinderen te vertellen. Eigenlijk weet ik niet waar ik beginnen moet en is het denk ik leuker om dit mondeling te horen. Wel leuk om te weten is dat Anita mij de liedjes aan het leren is voor tijdens de kerkdienst en prayeravond. \ik heb haar boekje gekregen om de liedjes over te schrijven. nu komt ze soms uit school en laat ze me de nieuwe leidjes zien. Tot nu toe ken ik de meeste liedjes wel.
ik vind dit berichtje nu lang genoeg voor deze keer.het is goed voor jullie om te weten dat ik het prima naar mijn zin heb en dat mariette en moses erg aardig zijn. Ze hebben trowuens erg mooie en lieve kinderen.
jullie sterkte in dat koude nederland. hoorde dat het al gevroren had. nou hier schijnt de zon heerlijk en is de temperatuur goed. s middags vaak erg warm
hopelijk ikrijgen jullie snel weer een berichtje.
liefs corina
ps; erg leuk om al die reacties te lezen. Bedankt.
hopelijk ikrijgen jullie snel weer een berichtje.
liefs corina
ps; erg leuk om al die reacties te lezen. Bedankt.
18 Oktober 2009 - 08:12
Ada:
Dag lieve corina,leuk je bericht te lezen! Dat je het naar je zin hebt blijkt er zeker uit! Fijn.Nog veel genieten en veel plezier in alles wat je doet. Liefs Geertje Ada en Sharon. -
19 Oktober 2009 - 09:44
Elles Keurentjes:
Wow Corina, wat een ervaringen.. super om het te lezen! Goed om te horen dat je het naar je zin hebt, dat het goed gaat en dat je het goed kunt vinden met de mensen daar.. Ook al helemaal gewend aan de Ghanese manier van klok kijken en de tijdindeling? ( klinkt als het Antiliaanse Poco Poco! :))Al erg bruin?? Je prive mailtje komt er zo aan :P
XXX -
21 Oktober 2009 - 15:05
Heleen:
Heeeee Corina,
Leuk zeg die site!
Telkens weer lees ik het met veel plezier.
Ik kijk uit naar je volgende belevenis!
Succes verder en geniet er maar lekker van het zomers weertje.
Doeidoei -
21 Oktober 2009 - 18:00
Maaike:
Je verslag weer gelezen .Fijn dat je het naar de zin hebt .Je hebt straks heel wat te vertellen Fam Wiegersma -
21 Oktober 2009 - 19:29
Greetje:
ha Corina!
Leuk om weer al je belevenissen te lezen! Fijn dat je het zo goed naar je zin heb! We zijn wel een beetje jaloers op het weer hoor!
Geniet van alles en ik kijk uit naar je volgende berichtje!
veel liefs greetje
22 Oktober 2009 - 08:15
Corrie Nap:
Hallo Corina,
Onze zoon zit in Shanghai en zet zijn foto`s op www.mijnalbum.nl en dan met een link onderaan zijn bericht. Ik weet niet of dat in Ghana ook mogelijk is. Leuk verslag en geniet ervan, het lijkt mij een machtige ervaring. -
22 Oktober 2009 - 19:31
Sjoukje En Hilly:
Hoi Corina,
Geweldig wat lijkt ons dat leuk!!!
En wat opbouwend allemaal .
Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt.
Sprak opa en oma afgelopen zondag maar die hadden je aan de telefoon gehad (net of je hier was) zo goed was je stem te horen!.
Meid succes verder en we volgen je weer.
liefs van ons